Vacatures
Docent Zweeds gezocht aan Hart Haarlem
geplaatst: 22 juli 2014


Hart Haarlem www.hart-haarlem.nl (voormalige volksuniversiteit) is per 15 sept. op zoek naar een enthousiaste docent(e) Zweeds voor het nieuwe seizoen.
Gepland staan een beginnerscursus A1 en een vervolgcursus A2. Per cursus zijn het 12 lessen van 2,5 uur per week op maandag of woensdag. Lestijden 19:00-21:30u.
Uurvergoeding € 35, reiskosten worden vergoed. Eventueel zijn de lessen ook overdag te plannen. De sollicitant moet wel een zelfstandige zijn en in bezit van een VOR-WUO.

Bij belangstelling graag reacties naar de heer Robert Delhez, cursuscoördinator talen. e-mail Robert Delhez of bel hem op 06-13651900.Bijles Noors geven
geplaatst: 11 oktober 2014


Wie lijkt het leuk om een enthousiasteling Noors te leren?
We hebben een vacature binnen gekregen van een persoon die graag Noors wil leren. Het gaat dan om Noors vanaf scratch, ongeveer twee uur les en vier uur zelfstudie per week. Zijn doel is om Noors in de praktijk te gaan gebruiken, wat betekent Noors te leren verstaan, redelijk te leren lezen en redelijk te leren spreken.
Lestijden, materiaal en vergoeding zijn allemaal nog nader overeen te komen. Lijkt het je leuk om deze persoon te helpen om zijn Noors op te bouwen? Stuur dan snel een mailtje naar Nordom via info@nordom.nl.

De studievereniging van de opleiding Scandinavische talen
en culturen aan de Universiteit van Amsterdam.
Naam: Wachtwoord:


Ontwerp: Ernie Ramaker. Redactie: Marit Smelter. Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 16 oktober 2014.